Tudca, voor leversupport

Tudca, voor leversupport

De lever is een orgaan dat het bloed filtert, schadelijke stoffen verwijderd uit je lichaam en voedingstoffen omzet in bouwstoffen. Voor je algehele gezondheid is het belangrijk dat de lever goed werkt. Een supplement als Tudca bevordert een normale leverfunctie, zodat deze optimaal functioneert en je lichaam gezond houdt. Tudca is een scheikundige verbinding die wordt aangetroffen in het galzuur; een lichaamseigen stof dat door de lever wordt aangemaakt. Het galzuur zorgt voor een goede spijsvertering, doordat hiermee vetten worden gesplitst. Tudca, ofwel Tauroursodeoxycholic acid, is een middel dat de zenuwcellen beschermd en tevens de afbraak van zenuwcellen vertraagd. Een uitstekend supplement voor een goed werkende lever, zodat je lichaam optimaal blijft functioneren. 

Hoe werkt Tudca?

Tudca wordt al meer dan 3000 jaar gebruikt in de Chinese geneeskunde. Het is een bijzonder supplement met bewezen positieve effecten op de gezondheid. Tudca beschermd de werking van de lever, zeker op momenten dat deze overbelast is. Voor intensieve sporters of atleten is dit een uitstekend supplement om extra ondersteuning te bieden, bij intensieve trainingssessies. Om het zenuwstelsel te herstellen, voorkomt het de afbraak van zenuwen, waardoor je het lichaam optimaal kan herstellen. Zeker in combinatie met een ander supplement biedt het een optimale ondersteuning aan de lever, om de werking ervan te maximaliseren. Ook wordt de antioxidanten activiteit verhoogd, waardoor je bloedvaten worden voorzien van benodigde zuurstofgehaltes. De lever biedt ondersteuning tijdens het sporten door het aantal rode bloedcellen in je lichaam te verhogen. Dit bevordert de stroming van zuurstof naar je getrainde spieren en geeft een verhoogd uithoudingsvermogen.

Positieve resultaten door Tudca

Supplement Tudca staat bekend om de ondersteunende werking voor behandeling van leveraandoeningen. Het galzuur waarin de lichaamseigen stof wordt opgeslagen, helpt bij het verkrijgen van een optimale spijsvertering. Daarnaast wordt het lichaam ontdaan van schadelijke stoffen en worden bouwstenen omgezet tot bruikbare energie. Een totaalplaatje aan positieve uitkomsten, die bijdragen aan optimaal herstel bij schade door intensief trainen. Je lichaam profiteert van meer energie, zodat je langere trainingsessies kunt volhouden en meer sessies aaneengesloten kunt doen. Daarnaast zal je lichaam door de toevoeging van verhoogde antioxidanten sneller kunnen herstellen. Zwaardere en meer productieve trainingen worden mogelijk, zodat je sneller resultaat zult zien zonder roofbouw op je lichaam te plegen. Een uitstekend supplement, dat zeker in combinatie met NAC, bijdraagt aan ondersteuning van het lichaam. 


Ondersteuning bij opbouw van spiermassa

Tudca werkt verlichtend op symptomen van ontstekingsziekten. Aangezien er tijdens het sporten ook beschadigingen optreden aan zenuwen en spieren, voor optimale spieropbouw, kan dit supplement de benodigde support bieden om herstel te bevorderen. Je vult direct aan wat je van het lichaam vraagt, waardoor de lever optimaal blijft werken en je lichaam wordt voorzien van meer antioxidanten voor zuurstofverspreiding door het lichaam en herstel van schade dat wordt opgelopen tijdens intensieve trainingssessies. Antioxidanten halen vrije radicalen weg uit je lichaam, waardoor agressieve stoffen geen verdere schade aanbrengen aan je spiercellen of -weefsel. Je lichaam blijft sterk en is in staat om sneller opnieuw aanvullende trainingssessie te verduren. 

Volgende lezen

Turkesterone
Citrulline Malaat als supplement bij sporten