Pump pre workout

Pump pre workout

Als je jouw energieniveau wilt verhogen om de beste trainingsprestaties te behalen, dan is een pre-workout supplement een aanrader. Met Pump pre workout kun je spiergroei stimuleren, zonder dat je een te grote belasting brengt op je spieren en gezondheid. Je gebruikt de supplementen voordat je begint met oefeningen, zoals gewichtheffen of HIIT, High Intensity Interval Training, of andere intensieve sporten. Met ingrediënten als cafeïne geef je jouw lichaam een ware energieboost, maar bied je tevens voldoende ondersteuning voor het vergroten van de spiermassa. Pump pre workout is verkrijgbaar in pilvorm, maar ook als poeders, waarbij het gemengd kan worden in drankjes of zacht voedsel. De pre-workouts supplementen zijn daarnaast uitstekend te mengen met eiwitpoeders, die de eiwitsynthese verder stimuleren en helpen bij het opbouwen van spiermassa. Kies voor Pump pre workout om het meeste uit je trainingssessies te halen en de beste resultaten mogelijk te maken.


Wat is Pump pre workout?

Pump Pre workout is een supplement dat de trainingsprestaties aanzienlijk kan bevorderen. Zoals de naam al aangeeft, neem je deze supplementen vooraf aan een training, waardoor je lichaam zich kan voorbereiden op intensieve krachtinspanningen. Een combinatie aan ingrediënten verhogen de hoeveelheid aan stikstofmonoxide in het lichaam, waardoor bloedvaten zullen verwijden en de bloedtoevoer naar werkende spieren verder toeneemt. Een verbeterde zuurstofroulatie vindt plaats, waardoor je lichaam tot meer in staat zal zijn. Verbeterde trainingsprestaties zijn het resultaat en daar is het allemaal om te doen. Je verkrijgt meer energie om nog meer van jezelf te geven en meerdere herhaalsessies te kunnen doen, voor een versnelde opbouw aan beoogde spiermassa. 


Hoe gebruik je Pump pre workout?

Consumeer Pump pre workout supplementen vooraf aan een intensieve training. Ongeveer dertig minuten voordat je begint, neem je de supplementen in, zodat de voordelen over de volledige duur van de training zijn te benutten. Het is hierbij vooral belangrijk om bewust te zijn van de effecten die de Pump pre workout heeft op jouw lichaam. Afhankelijk van de hoeveelheid aan cafeïne dat is toegevoegd aan het desbetreffende supplement, kun je een afweging maken hoeveel je van het Pump pre workout supplement nodig hebt. Ook het tijdstip waarop je normaal traint kan hierin effect hebben, dus dit zijn aandachtspunten waar je op kunt letten, voordat je een Pump pre workout inneemt.  Over het algemeen bevat Pump pre workout echter een laag cafeïnegehalte en kan daardoor goed worden gebruikt. 


Pump pre workout ingrediënten

Maak jouw training explosief met Pump pre workout supplementen. Kenmerkende ingrediënten die zijn toegevoegd aan deze supplementen, zijn onder meer VASO6™, een gepatenteerd ingrediënt, dat is afgeleid van groene thee extract. Het bevat hoge niveaus aan catechines en heeft gehalte aan polyfenol van meer dan 90%. Daarnaast is ijzer toegevoegd in combinatie met vitamine B12, voor extra energie en kracht. Ook vind je hierin Taurine, een aminozuur dat van nature voorkomt in eiwitten en helpt bij de opbouw en herstel van nieuwe spieren. Een ander belangrijk ingrediënt is Thiamine, doordat dit bijdraagt aan het ondersteunen van jouw cardiovasculaire systeem. 

Volgende lezen

Citrulline Malaat als supplement bij sporten
Pre workout supplementen