USN voor kracht en herstel

USN voor kracht en herstel

Wanneer je veel sport en intensief aan krachttraining doet, is het belangrijk om de juiste ondersteuning te vinden. Met USN zorg je voor optimale spierondersteuning tijdens het sporten en voor het maximaliseren van kracht en herstel achteraf. USN biedt een mix van optimale eiwitbronnen, die bijdragen aan een snelle vertering en voldoende ondersteuning bieden voor spieropbouw tijdens trainingssessies. Je geeft je lichaam precies wat het nodig heeft ter ondersteuning bij het opbouwen van spiermassa en kracht, zonder een extra belasting te geven op het eindresultaat dat je wilt behalen. USN Proteïnes zijn wetenschappelijk geformuleerd om optimaal te ondersteunen bij spieronderhoud. Ben je dus een fanatieke sporter en op zoek naar een goed product dat ondersteunt bij topprestaties? Dan kun je niet zonder een verantwoorde USN-proteïne mix.

Supplement bij spierherstel

Je zet USN in om jouw doelen te behalen en het meeste uit elke training te halen. Aan de proteïne mix met USN zijn aminozuren toegevoegd. Deze zuren zijn de beste bouwstenen van eiwitten die je maar kunt vinden en zorgen ervoor dat de spieren sterk worden opgebouwd. Ook draagt het bij aan het vormen van cellen, waardoor belangrijke lichaamsfuncties optimaal blijven functioneren. De aminozuren zijn essentieel voor het genezen en herstellen van weefsel, met name bij spieren, dus deze mogen niet ontbreken als je intensief traint en kracht wilt opbouwen. Het spierherstel zal aanzienlijk worden verhoogd, door toevoeging van aminozuren. Kies dus voor USN-proteïne mix met toegevoegde aminozuren voor een optimaal herstel bij krachttraining of sportprestaties. Zo krijgt je lichaam de ondersteuning die het nodig heeft tijdens intensieve work-outs.

Eiwitpoeder USN voor proteïne shakes

Met het eiwitpoeder  USN kun je heerlijke proteïne shakes maken en de beste ondersteuning bieden bij spiergroei, spierherstel en spierkracht. Ieder lichaam is anders en heeft op een andere manier versterking nodig. Met USN vind je de beste combinatie aan ingrediënten om de beste resultaten uit je work-out te halen. Op een simpele wijze vergroot je jouw eiwitinname, zonder dat dit een opgave wordt. Met keuze uit verschillende heerlijke smaken bereid je eenvoudige smakelijke eiwitshakes of voeg je deze proteïnemix toe aan andere producten voor verantwoorde maaltijden. Met deze geformuleerde USN-mix ontvang je de beste eiwitbronnen, die bijdragen aan een versnelde vertering en optimale spieropbouw. 

Bereiding van jouw USN mix

Voor het bereiden van jouw proteïne shake meng je slechts 34 gram aan USN-proteïnepoeder met 150 tot 200 milliliter koud water. Door goed te schudden voor 30 tot 60 seconden, wordt het poeder goed gemengd en kun je het vervolgens direct opdrinken. Afhankelijk van je fysieke doelen en eiwitbehoefte pas je eiwitinname aan en verdeel je de shakes over 1 tot 5 porties. Een enkel scoop van 34 gram levert tot 24 gram aan eiwit op en dit is eenvoudig te verdubbelen al naar gelang je behoefte hebt aan meer ondersteuning bij spieropbouw of herstel na een training. Op eenvoudige wijze maak je snel jouw eiwitboost in de vorm van een shake of maaltijd en profiteer je optimaal van spier- en krachtherstel na intensieve trainingssessies.

Volgende lezen

Cream of rice
Maximaliseer jouw prestaties met creatine: Alles wat je moet weten!