Turkesterone als supplement voor herstel van spieren

Turkesterone als supplement voor herstel van spieren

Turkesterone is een uitstekend supplement voor sporters, die met name veel spiermassa willen opbouwen. Het is een natuurlijk supplement, dat als extract uit een plant wordt gehaald met de naam Ajuga Turkestanice. Ook vind je het in voedingsmiddelen als spinazie, waarbij het dient als een natuurlijke sterol. Het is namelijk een ecdysteroïde, wat dezelfde uitwerking heeft op je lichaam als sythetische steroïden. Sterolen hebben positieve effecten op je gezondheid, waarbij onder meer je bloedcholesterol wordt verlaagd. Als je jouw lichaam droog wilt trainen en wilt zorgen voor een spoedig herstel van intensieve trainingssessies, dan is het supplement Turkesterone een geschikte optie. Het is razend populair onder sporters, met name bodybuilders, doordat je snel veel spiermassa kunt opbouwen. De groei van je spieren wordt optimaal gestimuleerd, met toevoeging van dit supplement aan een eiwitrijk voedingsschema.

Werking van Turkesterone

De stof Turkesterone stimuleert de aanmaak van proteïnes in verschillende delen van het lichaam, waaronder het hart, de nieren en de lever. Proteïnes zijn belangrijke bouwstenen, die ervoor zorgen dat je kracht en energie hebt om optimaal te trainen. Daarnaast zorgen deze eiwitten ervoor dat je sneller hersteld. Tijdens het sporten ontstaan er namelijk kleine scheurtjes in je spieren, die eerst moeten herstellen, voordat je verder kunt trainen. Het supplement Turkesterone zorgt ervoor dat je spieren een stuk sneller herstellen, met verbreding van spieren als gevolg. Je wordt dus sneller een stuk breder, zult sneller herstellen van explosieve trainingssessies en kunt tevens een stuk sneller weer verder met trainen. Op deze wijze profiteer je optimaal van je trainingen, zonder dat je lichaam lang hoeft te herstellen of een gebrek aan energie of kracht ervaart. Het is daarbij wel belangrijk dat je voldoende rust neemt, om de werking verder te bevorderen. 


Het gebruik van Turkesterone 

Met het supplement Turkesterone geef je jouw lichaam extra eiwitten en een extra energieboost voor snellere en verbeterde resultaten. Turkesterone is langdurig te gebruiken ter ondersteuning bij het sporten. Het levert uitstekende resultaten op, echter zal dit voor iedereen anders zijn. Gelukkig is de stof Turkesterone voor langere tijd te gebruiken, waarbij je binnen 2 tot 4 weken zeker resultaat gaat bemerken. Afhankelijk van je inzet, het consistent gebruik van het supplement en de beoogde doelstellingen, zul je gaan bemerken wat deze sterol voor jouw lichaam kan betekenen. Je kunt zo’n 500 mg tot 1500 mg per dag gebruiken, bij een extract met tot 10% aan Turkesterone. Het natuurlijke prroces van aanmaak van proteïnes wordt door het supplement bevorderd en versneld, waardoor je over de belangrijkste bouwstenen voor herstel van spieren beschikt. 


Voordelen van Turkesterone

Je kunt kiezen voor inname van Turkesterone via capsules of als poeder, waarbij je het eenvoudig mengt met andere eiwitshakes. De voordelen zijn duidelijk, namelijk een versnelde opbouw van spiermassa, verbeterde prestaties tijdens het trainen en geen agressieve bijwerkingen doordat het een natuurlijk product betreft. Behaal sneller je doelen door Turkesterone supplementen toe te voegen aan een eiwitrijk voedingsschema en bemerk positieve resultaten na explosieve trainingssessies in de sportschool.

Volgende lezen

Turkosterone voor spierherstel
Wat is creatine?