Het beste testosteron stimulerende ontbijt van Gary Knopperts!

Het beste testosteron stimulerende ontbijt van Gary Knopperts!

- Een artikel geschreven door Gary Knopperts. Only Whey atleet en competitief bodybuilder. -

 

Het beste testosteron stimulerende ontbijt van Gary Knopperts!

 

Wat is het beste ontbijt voor mensen die spieren willen opbouwen, sterk willen worden en gezond willen blijven? 

Wat als ik zou antwoorden "Toast met bacon en eieren, en een kop koffie",

hoewel dit  vaak het ontbijt is van de gemiddelde  80-jarige opa. Is het een perfect gezond ontbijt voor onze doelstelling. Namelijk spiermassa! Als je het goed doet is het een uitzonderlijk bodybuilding ontbijt.

 

Even dieper het ontbijt induiken:

Eieren: Veel proteïnen. Bedenk dat eieren cholesterol bevatten, wat een voorloper is van de productie van testosteron. Ze bevatten ook vitamine D, B12, selenium, riboflavine en grote hoeveelheden leucine, dat een monumentale rol speelt bij de eiwitsynthese in ons lichaam

Bacon: Hoewel het vaak wordt afgeschilderd als slecht eten, is bacon een enorm gezond voedingsmiddel. Het is natuurlijk een eiwitbron, maar de nutriëntendichtheid is bijna ongeëvenaard en het vet is goedaardig, zo niet ronduit gezond. Bijna 50% van het "vet" dat erin drijft als je het kookt, is oliezuur, hetzelfde spul dat we terug vinden in olijfolie. De rest van het vet is meestal stearinezuur, wat inderdaad een verzadigd vet is, maar het lichaam zet het meeste ervan weer om in oliezuur.

Geroosterd brood. Niet zomaar brood, maar zuurdesem-toast. Zuurdesem is de zuurkool van brood. Het wordt gemaakt door het deeg bloot te stellen aan miljoenen lactobacillen, wat een ongelooflijk complex brood oplevert met tonnen voedingsstoffen. Bovendien heeft het fermentatieproces alle gluten die het bevat afgebroken, wat de anti-glutenmensen zou moeten kalmeren. Het bevat ook bijna geen fytinezuur, waardoor uw darmen de meeste voedingsstoffen kunnen opnemen.

 

Ten slotte heeft het fermentatieproces de moleculaire structuur van het brood veranderd, waardoor de glycemische index is verlaagd en uw glucosemetabolisme in het algemeen is verbeterd. Het roosteren accentueert deze veranderingen. Maak het af met een eetlepel boter, die veel bodybuilding en vetverbrandend geconjugeerd linolzuur (CLA) bevat.

 

Dus hoewel het eeuwenoude ontbijt met bacon, eieren, toast en een kopje koffie / thee een cliché is, is het ook een ontbijtkeuze die heel logisch is, vooral voor de atleet of bodybuilder.

 

Hier zijn enkele dingen om in gedachten te houden:

- Neem 4 tot 5 eieren (aangezien elk ei slechts ongeveer 6 gram eiwit bevat).
- Zorg voor minimaal 2 tot 3 plakjes bacon (elk bevat ongeveer 3 gram eiwit). 
- Doe boter op je geroosterde zuurdesembrood.

Volgende lezen

Alles over creatine!
Hoe doe je een succesvolle lean bulk?