Cream of rice

Cream of rice

Als je vol energie je dag wilt beginnen, dan biedt Cream of Rice een goede start. Deze mix aan waardevolle ingrediënten is de perfecte bron van complexe koolhydraten, zonder toegevoegde suikers, waar je een hele dag op voort kunt. Als je dol bent op lekkernijen, maar een gezonde vervanging zoekt voor rijstpudding, dan biedt Cream of Rice je een heerlijk alternatief. Er zitten namelijk geen onnodige vetten of calorieën in. Op die manier is het een uitstekende keuze, die kan dienen als ontbijt, tussendoortje of als aanvulling op een strikt dieet voor sporters. Je krijgt alsnog een flinke dosis schone koolhydraten binnen, die kunnen bijdragen aan het verhogen van spieropbouw. Niet verwonderd dus dat veel duur- of krachtsporters kiezen voor Cream of Rice als dagelijkse aanvulling op afgestemde maaltijden. 


Gezonde rijstpudding voor krachtsporters

Voor het poeder waaruit Cream of Rice bestaat, wordt gebruik gemaakt van fijngemalen rijstmeel. Hier wordt vanillearoma en een zoetstof toegevoegd. Zo kun je volop genieten van een verrukkelijke smaak, zonder je zorgen te hoeven maken over extra calorieën. Wanneer je een portie Cream of Rice bereidt, bevat dit slechts 90 kcal en geen bijkomstige vetten of suikers. Wel profiteer je van maar liefst 20 gram aan koolhydraten die je nodig hebt voor een goede spieropbouw. Om de lekkerste en gezondste rijstpudding te maken, voeg je zelf nog ingrediënten als kaneel of bosbessen toe voor extra antioxidanten en smaak. Je hoeft Cream of Rice enkel met water of een andere verwarmde drank naar keuze te mengen, waardoor je slechts binnen enkele minuten kunt genieten van een overheerlijke lekkernij, die voldoende voedzame stoffen geeft voor eindeloze energie. Precies de goede verhouding tussen een gezond tussendoortje en een energieke boost. 


Aanvulling op evenwichtige voeding

De rijstpudding die met Cream of Rice is te maken, bevat aanzienlijk minder vet, zelfs in vergelijking met andere producten. Als je toch wilt genieten van een romige textuur, dan geeft Cream of Rice de beste resultaten. Je hoeft hiervoor enkel 2 tot 6 schepjes poeder in een kom te doen en hier warm water of melk aan toe te voegen, zodat een romige textuur wordt behaald. Zeker als je het nog enige tijd laat staan voordat je het opeet, kan het verder indikken. Cream of Rice is een uitstekend voedingssupplement en wordt ingezet als aanvulling op een gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon. Het kan een gezonde levensstijl zeker niet vervangen, maar kan wel bijdragen aan een verbetering van de mate aan energie die je ervaart en ook stimuleert het de opbouw van spieren. 


Ingrediënten voor Cream of Rice

Je kunt kiezen uit zes verschillende smaken voor Cream of Rice. Hierin is witte rijstmeel, aroma, zout en sucralose toegevoegd. Elke portie die je bereid, bevat zo’n 30 gram aan 25 complexe koolhydraten. Meng hiervoor een maatschep tot 30 gram met 100 tot 150 milliliter aan kokend water. Roer het mengsel goed door elkaar en laat vervolgens 1 tot 2 minuten rusten. Zo vormt het zich tot een smeuïg papje, waarna je heerlijk kunt genieten van jouw gezonde snack.